Elektrisch Vervoer Weblog

vergelijken elektrische scooter, auto, motor

Contact september 4, 2007

Hallo,

Ik ben Max en studeer technische bedrijfskunde in Eindhoven. Voor een project ben ik mij aan het verdiepen in elektrisch vervoer. Ik denk dat elektrisch vervoer de toekomst heeft.

max

Er is veel te doen over het milieu de laaste tijd. Ik heb de film van Al Gore gezien en nu heeft iedereen opeens het idee dat er iets moet gebeuren. Maar tja wat…..

Ik vind zelf dat het elektrische vervoer veel meer gebruikt zou moeten worden. Momenteel zijn er al elektrische auto’s, scooters, bussen, etc. Naar mijn idee doen we er nog te weinig mee. Met deze blog wil ik proberen of ik hierin verandering kan brengen en op deze manier mijn bijdrage kan leveren. Op deze weblog ga ik alles wat met elektrisch vervoer te maken heeft onderzoeken en er stukjes over schrijven.

 groet, Max

Contact

Advertenties
 

2 Responses to “Contact”

 1. Leo Hachmang Says:

  Hallo Max,
  Sinds kort hebben wij een nieuw model van onze bekende Tante Paula elektrische steps. De naam is Ferdinand ll. Ik krijg veel vraag naar deze step omdat het een zeer handige scooter is met veel luxe en veel mogelijkheden. Ook voor de verhuur zijn er met deze scooter/step vele kansen. Wellicht zou je wat aandacht kunnen geven aan het nieuwe model.
  Misschien moet je er wel mee gaan rijden!
  groet,
  Leo Hachmang
  Ps: ik heb ook een website met oplaadpunten voor elektrische voertuigen die ik heb georganiseerd in geheel Nederland, reeds 430 in totaal!

 2. Theo van der Heijden Says:

  Reactie op dhr. Leo Hachmang:

  Mooie praatjes maar als het op service aankomt geeft hij niet thuis. Onderdelen niet te verkrijgen, service wordt niet verleend, geen garantie, geen reactie. Jammer van zo’n mooi product dat het wordt verkocht door de verkeerde ondernemer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s